Kunstwerk Romana Nieuwenhuisen

Één van onze mooie kunstitems

Kunstitems

Wij hebben verschillende items in de winkel die gemaakt zijn door kunstenaars en kunstenaressen. Zo waaronder ook deze 2 prachtige schilderijen gemaakt door Ramona Nieuwenhuisen. Maak hierbij kennis met Ramona:

Kunst, niet met verf, penseel en linnen, maar ‘digitaal geschilderd’, dat zijn de moderne werken van Ramona Nieuwenhuisen (Hoorn, 1979). Na het afronden van haar opleiding grafisch design & styling heeft zij als freelancer vele mooie opdrachten mogen realiseren. Van het ontwerpen van logo’s en huisstijlen tot het stylen van beurzen en interieurs. Al op jonge leeftijd was ze bezig met het creëren van mooie dingen en heeft zij zich de verscheidene technieken eigen gemaakt. Naast ontwerpen in opdracht is haar interesse in kunst groot en brengt zij ook eigen werk uit. Een combinatie waarin ze de kennis van het grafisch design, het creatieve en artistieke gevoel én digitale fotografie samenbrengt. Dit resulteert onder andere in de krachtige bloemstillevens en bloemportretten, geïnspireerd door de Hollandse Meesters. Waar zij hun panelen verrijkten met olieverf, bouwt Ramona het werk digitaal op. Iedere object is apart gefotografeerd en wordt laag voor laag gecomposeerd tot een uniek kunststuk. Alle lagen worden met verschillende scherptes, kleurintensiteit en belichting over elkaar geplaatst waardoor het werk een bijzondere diepte krijgt. Een unieke combinatie van technieken die zorgt voor een stijlvol geheel met een surrealistisch gevoel. De werken worden in gelimiteerde oplage afgedrukt op hoogwaardige panelen en imageblocks in verschillende formaten en al dan niet afgewerkt met bladgoud en epoxy (liquid gloss)

Komt u deze twee kunstwerken gauw bij ons in de winkel bekijken? Wij kunnen onze ogen er niet vanaf houden.

Ramona Nieuwenhuisen

Één van de kunstwerken die wij aanbieden