Welkom bij KNUZZ@home

KNUZZ@home is de nieuwe winkel voor leuke, bijzondere woonaccessoires voor in u huis.

Sinds 5 maart 2022 zijn Sjon en Denise een winkel gestart in luxe, bijzondere woonaccessoires. Ze hebben een combinatie gemaakt van niet alledaagse woonaccessoires en kleine meubelen, hiermee willen ze zich onderscheiden. De accessoires van de groothandel zijn door de groothandel zelf ontworpen en geproduceerd. Maar ook vinden ze het leuk om spullen van kunstenaars in hun winkel een plek te geven. Bent u op zoek naar lampen, kussen, vazen, beelden, kaarsen of iets anders. Dan zult u gegarandeerd slagen bij KNUZZ@home. Ook vinden Sjon en Denise het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe schatten. Dus bent u naar iets op zoek en kunt u het in de winkel niet vinden, leg de vraag bij ze neer en ze gaan voor u op zoek! ‘Het is echt onze passie om mooie bijzondere producten aan te kunnen bieden’, aldus het creatieve tweetal.

Graag tot ziens bij KNUZZ@home

Achter de Brink 32, Borger